“Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus dacă vrei să poţi să vezi foarte departe” – C. Brâncuşi
În anul 1996, în oraşul lui Brâncuşi, îşi deschidea porţile restaurantul ce avea să devină unul dintre cele mai cunoscute localuri din Târgu-Jiu, inovând conceptele de restaurant sicofetarie-patiserie şi aducând ca element de noutate influenţa italiană. De la personalul foarte bine pregătit, la calitatea serviciilor oferite clienţilor într-un ambient plăcut, noua locaţie s-a aflat într-un continuu proces de modernizare. Astfel a fost construit un laborator propriu pentru cofetărie şi patiserie, iar în scurt timp, a fost deschisă si pizzeria sub îndrumarea unui bucătar italian talentat.
Anul 2005 a adus o schimbare benefică ce avea să continue şi să îmbunătăţească “proiectul” deja început, afacerea fiind preluată şi devenind Ambasador Elite, un simbol alexcelenţei şi bunului gust, fiind o provocare constantă şi reală atunci când vine vorba despre calitate, diversitate, respect şi loialitate faţă de clienţi.